• anonim · 17.12.2011 17:55:46
  • szukam opinii na temat tego sytemu ktoś to kupił od tego gościa i zarabia słynne 7tyś?czy to kolejny pic na wode fotomontaż jakich pełno w necie?
  • ta strona istnieje dzięki reklamom
  • anonim · 20.12.2011 23:29:37
  • zwykły naciągacz , nic więcej ...
  • 111 · 05.01.2012 10:43:38
  • idjoci i debile - he he he
  • http://www.20dollars2surf-opinie-porady.pl/ · 18.01.2012 09:15:33
  • Ten pseudo system to nic innego jak robienie ludzi w balona. Dostajesz mnóstwo stron w pdf jak założyć blog/stronę www i masakrycznie ją spamować w necie. Na stronie/blogu masz reklamy z adsense i koleś bazuje na zwykłej statystyce klikalności czyli wskaźnik CTR (jeżeli odwiedza Cię dziennie 1000 uikalnych użytkowników to statystycznie około 20-40 kliknięć w reklamę powinno być - ale statystyka statystyką a życie życiem). Niby idea OK ale tak prymitywna że adsense po paru dniach banuje takie konto i cały wysiłek nie mówiąc o wydanych pieniądzach idzie na marne.

    Ja bazuje na czymś innym ! bardzo prostym i trywialnym ale dającym mi co miesiąc kilkadziesiąt złoty !
    Swoje przemyślenia udostępniłem tutaj:
    http://www.20dollars2surf-opinie-porady.pl/
  • ta strona istnieje dzięki reklamom
  • tosia · 31.03.2012 12:55:46
  • hmm.... Jeśli ktoś szuka pracy,dodatkowego zarobku to niby DLACZEGO ma na start za to płacić. Bzdura jedna wielka, totalne nieporozumienie! Logiczne..chyba.
    Natomiast strona owego "milionera" jest tak cukierkowa,że nawet desperat by się nie dał nabrać.

  • Dopisz swoją odpowiedź na forum. Możesz pisać anonimowo, nie musisz podawać swoich prawdziwych danych.
  • Imię lub pseudonim:
  • Nie wypełniaj jeśli chcesz wysłać odpowiedź anonimowo.
  • Twój e-mail:
  • Nie musisz go podawać, nie będzie publikowany.
  • Treść odpowiedzi: (dozwolone tagi to <b>pogrubienie</b> <i>pochylenie</i> <u>podkreślenie</u>)
  • Przed dodaniem odpowiedzi, sprawdź czy nie ma w niej błędu.
Copyright © 2007 - 2011 Praca do kitu |Kontakt|Bannery|RSS