- Kinia · 14.01.2012 10:52:26
- Ponieważ ostatnio sporo ofert pracy z tej strony poddaje do przemyślenia. Chciałam z nimi nawiązać współpracę, warunkiem jest wypełnienie ankiety-formularza rekrutacyjnego. Wszystko wygląda profesjonalnie ale...Mnie zależało głównie na pracy w tzw. marketingu szemranym czyli przy pisaniu postów reklamowych albo np. sprawdzaniu poprawności stron www. Ostatnim punktem testu jest sprawdzenie umiejętności pozycjonowania przez umieszczenie strony w katalogu seo. I tu pojawia się problem bo nie jest to darmowy katalog ( a takich jest dużo ), za umieszczeniu wpisu trzeba zapłacić smsem ze środów własnych. Wygląda więc bardziej nie na rekrutacje ale na nabijanie kasy właścicielom katalogu... Zdecydowanie do przemyślenia...... Ja nie zapłaciłam za smsa, więc nie udało mi się wysłać formularza. Napisałam również komentarz na ich stronie ale tam jest moderacja i wszystkie dotychczasowe posty to ochy i achy.
- ta strona istnieje dzięki reklamom
- Kinia · 14.01.2012 10:58:45
- Pełny adres strony to: praca.dodatkowa.eu , sprawdzałam, mojego postu nie ma
- anonim · 14.01.2012 13:56:56
- to tak jak z mlm surfbarami cashbarami itp itd wszędzie w necie och i ach nie ma żadnych konkretów i rzetelnych opinii tylko same pierdoły jakie to super i jaką kase można zbić a naiwni ludzie wchodzą w to i dają się wycyckać z kasy...ja nie weszłam ze względu na same komenty och i ach które są dla mnie fałszywe i podejrzane nigdy się wszystkim nie dogodzi dlatego same komenty na tak to ściema...
- Kinia · 18.01.2012 18:39:42
- Napisałam do nich emaila z prośbą wyjaśnienie . Brak odpowiedzi.............
- kate · 22.01.2012 10:29:00
- Ja wysłałam sms reklamując własną firmę :), ale okazało się że wypełnionego testu nie można wysłać.Wrodzona naiwność karze mi wierzyć że to zmasowany atak hakerów na witrynę ... albo innych marsjan... Pozdrawiam naiwniaków
- Marta · 24.01.2012 13:10:22
- ja też się nacięłam, testu nie można wysłać, uwaga !!!!! straciłam kasę za smsa
- ta strona istnieje dzięki reklamom